Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• То Мондеото беше 115 коня и и гореше до София под 7 газ та няма нищо за чудене, тука всички изобретени автопилоти мълчат
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• При мен поради проблем вече е скопен датчика в пасажерската седалка Но когато работеше тази оранжева лампа също примигваше когато сложа нещо на седалката или седне малък на килограми човек До колкото ми е известно този датчик в седалката който при мене е скопен трябва да е нещо като кантар който ако седне малък на килограми човек или дете да даде информация състояща се в примигне на оранжевата лампа която ни напомня изключване на аирбега с цел ненараняване на слабият на дясната седалка Не се смейте много но така ми беше обяснено на времето Така или иначе датчика в тази седалка вече е изолиран и нямам примигване никога
      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
        ... примигне на оранжевата лампа която ни напомня изключване на аирбега с цел ненараняване на слабият на дясната седалка Не се смейте много но така ми беше обяснено на времето
        За дете със седалка обратно на посоката на движение става въпрос иначе слабия човек нека да си вземе възглавницата няма да се нарани
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• И като си изолирал датчика какво се случва с този до теб?
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            И като си изолирал датчика какво се случва с този до теб?
            Може да се предположи, че ще си счупи главата в таблото при инцидент. Дай боже на колегата да не му се налага да разбере.

Ето една илюстрация на това, как всичко в живота се променя за секунди, от лека небрежност...

http://www.1tv.ru/news/social/224595
            AR 166 2,4 jtdm
            NT II 2,7 tdi
            Peugeot 206 1,1
            AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              И като си изолирал датчика какво се случва с този до теб?
              Зависи как си го изолирал.
              Има 2 варианта:

1 - Да си сложил съпротивление каквото притежава датчика, когато няма седнал човек.

Тогава в случай на инцидент няма да се отвори пасажерският ербег.

2 - Да си сложил съпротивление каквото притежава датчика, когато има седнал човек.

Тогава в случай на инцидент пасажерският ербег ще се отвори независимо дали има или няма седнал човек.

Накратко - ролята на датчика се състои в това, ако има инцидент пасажерският ербег да се отваря само ако на седалката има седнал човек.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тъй тъй това ми беше мисълта
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• [/QUOTE]Някой може ли да ми снима как го е направил? Писна ми да ме питат постоянно от къде се отваря багажника...[/QUOTE]

Ето снимките които бях обещал! Така е много удобно! Само мисля да сменя копчето че това червено много ми се набива в очите! Кабела го закачих от копчето в жабката!
                  Attached Files
                  Last edited by Megadet; d.m.y г., 14:42.
                  Alfa 166jtd,1999

Comment

• Мерси колега, ще умувам от къде мога да го прекарам, за да не се виждат разни кабели.

Comment

• Аз използвах бутона от жабката Вътре му сложих диод който го осветява в тъмното а самият бутон понеже стърчеше грозно облякох с кожа която не пречи на натискането
                      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                        Аз използвах бутона от жабката Вътре му сложих диод който го осветява в тъмното а самият бутон понеже стърчеше грозно облякох с кожа която не пречи на натискането
                        Я, я, я... това е интересно. Може ли снимка????

Браво! За идеята.
                        ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                        ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                        Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                        Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Тъкмо почнах да набирам...

Какво се случва с гумата като се спука малко след 200км/ч

Добре че е рънфлат
                          Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:11.

Comment

• Колеги, айде ако има желаещи, утре среща на ЕКО-то на България
                            sigpic
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                            Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Колеги, знае ли някой от къде мога да си сваля песни от 90-те години!
                              Alfa 166jtd,1999

Comment

• Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                                Колеги, знае ли някой от къде мога да си сваля песни от 90-те години!
                                Рови по това торентче, има почти всичко.
                                https://ca.isohunt.com/torrent_detai...90?tab=summary
                                https://ca.isohunt.com/torrents/?ihq...f+The+90's

Comment

Working...
                                X